Darten

Bij de populairste dartlocatie van Almere komt de dartwereld samen, een plek waar zowel beginnende als ervaren spelers welkom zijn

Ontdek Sportcafé Het Nieuwe Wapen in Almere, jouw thuisbasis voor alles wat met darten te maken heeft. Met 9 dartborden voor zowel competitief spel als recreatief darten, frequente toernooien, en een assortiment aan dartbenodigdheden, bieden wij een complete dartervaring. Start jouw dartavontuur bij ons!

Dart producten te koop

Avondje darten met vrienden

Bij sportcafé Het Nieuwe Wapen van Almere is iedereen welkom om te genieten van een gezellig potje darts. Of je nu met vrienden wilt darten of alleen, onze banen staan gratis ter beschikking, zonder dat er baanhuur betaald hoeft te worden.
Met zowel elektronische telbord als traditionele schrijfborden kunnen we ieders voorkeur bedienen.

We zijn dagelijks open en hebben ook dartpijlen te leen voor wie deze niet bij zich heeft.
Ook tijdens de competitie is er genoeg ruimte, Kom gezellig met je vrienden langs.

Almeerse dart bond competitie

Dart competitie


Ben je er klaar voor om je spel naar het volgende niveau te tillen? Onze locatie is de perfecte plaats om deel te nemen aan de DBA competitie. Of je nu al een team hebt en op zoek bent naar de perfecte locatie, of je bent een individuele speler op zoek naar een team, wij staan klaar om je te helpen.


Bij ons draait alles om de dartgemeenschap. Daarom bieden we een omgeving die zowel uitnodigend als competitief is, en waar spelers van alle niveaus zich kunnen ontwikkelen en uitblinken. Wij beschikken over 9 dartbanen waar genoeg ruimte is om naast de competitie wedstrijden de gehele week te trainen. Vaak komen individuele spelers vrij trainen, zo is er vaak een mogelijkheid om tegen elkaar te trainen.

Neem gerust contact met ons op, wij helpen jou graag verder,  ook als je nog op zoek bent naar een team. 

Dart toernooien

Wij zijn niet alleen een gezellige ontmoetingsplek voor Darters, maar ook de thuisbasis voor diverse spannende darttoernooien. We organiseren met regelmaat verschillende toernooien, passend bij elke niveau.

Onze populaire toernooien omvatten Single 501 of Koppel 501, waarbij deelnemers hun nauwkeurigheid en strategie kunnen tonen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde dartspeler, deze toernooien zijn een geweldige kans om je vaardigheden te testen en te verbeteren.

Daarnaast zijn we trots op onze seizoensgebonden toernooien als voorbeeld de zomer cup. Deze toernooien brengen de dartgemeenschap samen voor spannende competities die passen bij het seizoen. Ze bieden een unieke mix van gezelligheid en competitie, en zijn het hoogtepunt in het dartjaar.

Maar het blijft niet alleen bij onze reguliere toernooien. Af en toe hebben we het genoegen om een DBA ranking toernooi te hosten. Deze toernooien geven darters de kans om hun positie in de ranking te verbeteren en bieden een extra niveau van uitdaging en opwinding.

Dart winkel almere

One80 Dart producten

Mocht er iets onverwachts gebeuren onder de wedstrijd of vrij darten, zoals een gebroken shaft of een versleten flight, dan hoef je je geen zorgen te maken. Je hoeft nooit een wedstrijd te missen door gebrek aan materiaal.

Wij verkopen een geselecteerd scala aan One80 dartmaterialen in onze mini winkel.

Shafts, Flights , en overig klein materialen. Maar ook One80 dartpijlen.

Kom gerust even binnen lopen wij helpen jou graag verder zodat je thuis ook verder kan darten.